Valpkurs

Vi kommer under hösten hålla en valpkurs i Umeåområdet med instruktör Emma Hellström.

Kursen är en grundkurs där vi kommer att gå igenom hur man kan jobba med hunden samtidigt som man skapar en bra relation, vilken är grunden för all fortsatt träning.

Kursen kommer att innehålla 6 tillfällen + ett bonustillfälle där vi introducerar jaktträning med retriever och har uppvisning såväl som prova på övningar för er deltagare.

Kurslitteratur kommer vara Eva Bodfäldts bok ”Kontaktkontraktet: en bok om människans samspel med hunden”. Boken ingår i kursavgiften och du får ett exemplar av den vid kursstarten.

Valpen ska vara 12 veckor och vaccinerad för att delta på kursen. Är din hund 11 veckor vid kursstarten så är du givetvis välkommen på första tillfället utan hund så du inte missar något.

Kursstart: 24/9 kl 18.30.

Pris: 750 kr (inkl kurslitteratur) Betalning görs till GRK Västerbottens Bankgiro: 525-2564. Märk betalningen med för-och efternamn + VK.

Anmälan: Din anmälan är inte giltig förrän du anmält till Angelica (grk.jaktgolden@gmail.com) och sedan betalat in kursavgiften. Obs! Att din anmälan efter det är bindande. 
I anmälan bifogar du uppgifter om Ert namn, info om Er hund, Er adress, telefonnummer, mejladress, medlemsnummer samt personnummer.

valp