Öppna jaktträningar

ÄNTLIGEN! Nu drar våra öppna jaktträningar igång igen!

Första tillfället är lördag 22/2 kl 12:00. Samling på K-Rautas parkering (Klockarbäcken). Därifrån åker vi vidare till träningsplatsen. Om du blir sen så ring ansvarig så får du vägbeskrivning till träningsplatsen.

Vi träffas och tränar ihop utifrån våra egna kunskapsnivåer. Det finns ingen instruktör på plats men alltid någon från klubben och vi hjälps åt att försöka hitta lämpliga och roliga övningar.

Du och din hund behöver inte ha några förkunskaper. Alla har något att hämta på våra öppna träningar oavsett kunskapsnivå. Om du är nyfiken på vad jaktträning med retriever är för något så är det ett perfekt tillfälle att komma och lära dig mer och prova på. Jaktapportering är en rolig aktiveringsform för våra golden!

Det är helt gratis och du behöver inte anmäla dig i förväg, det är bara att dyka upp. Varje träning inleds med passivitetsträning i grupp och avslutas på samma sätt.

Några saker att tänka på:
– Låt INTE din hund hälsa på eller gå fram till andra hundar under träningen. Låt varje ekipage få sitt utrymme så håll avstånd.

-Ta med vatten och god belöning/bästa leksaken till din hund.

-Ta med något att sitta på till dig själv och något för din hund att ligga på.

-Ta gärna med fika till dig själv.

-Kläder efter väder!

Har du några frågor så kontakta jaktansvarig Angelica på 070-88 44 582 eller grk.jaktgolden@gmail.com

Varmt välkommen, hoppas vi ses på lördag!