Lugn och Fokus

”Lugn och Fokus” 8-9 februari

Har din hund problem med att slappna av runt andra hundar? Känner du att den är uppmärksam på allt annat än dig, har svårt att varva ner, och svårt att koncentrera sig? Eller har du en ”arbetsmaskin” som lätt går upp i stress och för hög aktivitet i träningen? Då är detta kursen för dig!

Under två intensiva dagar får du lära dig grundläggande avslappningsövningar och uppmärksamhetsövningar. Du lär dig att läsa din hund, att hitta rätt aktivitetsnivå, och hur du maximerar din träning för att din hund ska vara uppmärksam på just dig.
Du får också en teoretisk genomgång av klassisk betingning, beteendevetenskap, hundspråk, och hur du lägger upp din träning för långsiktiga resultat.

Kursen bygger enbart på positiva metoder! Målet är bättre förståelse, djupare kontakt, och effektivare samarbete – och att ni sedan ska kunna jobba vidare på egen hand.

SONY DSC

Författaren och instruktören Åsa Jakobsson driver Canis hundskola avd. Skåne-Blekinge och har en lång erfarenhet av hundträning. Hon är utbildad till allmänlydnadsinstruktör och tävlingslydnadsinstruktör inom SBK och klickerinstruktör inom Canis. Kursen ”Lugn och Fokus” är en väl inarbetad och populär kurs som Åsa hållit runt om i Sverige i flera år.

åsa

Du kan välja att gå kursen med hund eller som åskådare utan hund. Då går du bakom Åsa och följer med i arbetet med alla hundarna och i övrigt med på kursen med precis samma förutsättningar som de med hund. Då kursen innehåller mycket värdefull teori och många grundövningar så rekommenderas det varmt. Som åskådare går du hem med många nyttiga verktyg att applicera på din egen träning.

Kursen kommer till största del att hållas inomhus i en uppvärmd lokal. Där finns kök och möjlighet att värma lunch under lördagen och söndagen. Vi ser med spänning fram emot att Åsas helg. Varmt välkommen med din anmälan!

OBS! Att anmälan är bindande

Deltagare med hund (max 6 ekipage)
GRK medlem med golden, 1650 kr
Övriga 1700 kr

Deltagare utan hund
GRK medlem, 850 kr
Övriga 900 kr

Anmälan görs till Angelica.soder@gmail.com
Glöm inte ange om du vill gå med eller utan hund, samt om du är medlem eller ej.