Jaktträningshelg – Fulltecknad

porträtt QJ8M7263

I år fyller Goldenklubben 40 år!
Vi har jubileet till ära bjudit in Eva Bodfäldt att instruera på vår jaktträningshelg den 4-5 maj, vilket vi är mycket stolta över.

Eva har över 30 års erfarenhet som instruktör och hundtränare, hon arbetar med positiv förstärkning och hunden som individ. Förutom att hon är en populär hundkonsult och föreläsare har hon även författat en rad böcker, bl.a.  succeboken ”Kontaktkontraktet- en bok om människans samspel med hunden”.

Eva har själv varit framgångsrik inom en rad olika grenar. Hon har flera lydnadschampionat bakom sig, brukschampionat och har deltagit 2 gånger i lydnads SM. Hon har även tävlat elitklass i jakt med retriever, såväl som hon har erfarenhet av jakt med retriever.

Du som deltagare kommer ha möjligheten att välja att gå tillsammans med din hund eller som åskådare utan hund.

Det finns begränsat antal platser, så först till kvarn gäller med undantaget att goldenklubbens medlemmar har förtur. Övriga deltagare kan erbjudas plats i mån av anmälda deltagare.

Pris:
Deltagare med hund 2 600 kr
deltagare utan hund: 1 250 kr

Max 6 antal deltagare med hund. Max 10-12 åskådare (utan hund).

Anmälan görs till angelica.soder@gmail.com (eller på mobilnr 070-88 44 582)

Ange namn, kontaktuppgifter, medlemsnr i GRK och om du vill gå med hund eller som åskådare. När du anmält dig skickar jag ut ett bekräftelsemail så du vet att anmälan kommit fram.
OBS! Anmälan är bindande.