Kontakt

Du är välkommen att ta kontakt med styrelsen med vilka frågor som helst rörande klubben eller rasen.

Här hittar du alla styrelsemedlemmars mejladresser respektive ansvarsområden. Är din fråga allmän och du hittar inte någon med detta specialområde, känn dig välkommen att kontakta klubbens sekreterare.

GRK Västerbotten har även en aktiv Facebooksida. Där publicerar vi information om våra kommande kurser och anmälningar. Man kan också kontakta oss genom meddelande-funktionen på Facebook, och då får man oftast svar inom några timmar.

Hoppas vi ses och hörs!

3 svar på “Kontakt”

 1. Hej Jennifer.
  Jag och min fru är intresserade av att köpa en golden valp. Vi tog bort våran hund i våras o huset känns tomt.
  Vi har tididigare haft schäfer, boxer, och nu senast borderterrier. Vi är mycket hundvana och tidigare hållit på med lydnad. eftersök,personspår. Våran borderterrier tävlade i lydnadsklass elit o var S vch och gjorde många lyckade eftersök. Efter lite funderingar har vi kommit underfund med att prova golden. Vi tror att rasen kommer passa oss väldigt bra då vi är mycket ute i naturen o vill ha hunden med oss. Så vi undrar om du möjligtvis kan rekomendera en uppfödare i västerbotten?
  Om möjligt vill vi gärna ha en vintervalp, men alla tipps motages.
  MVH
  Kenta o Bibbi

 2. Hei!
  Jeg bor i Bodø. Har hatt Golden retriver. Har hatt en ”hundepause” noen år, men ønsker å ta opp tråden igjen. Synes golden Retriver er litt stor. Tenker mer Jakt Golden. Er det noen i Vasterbotten som driver med avl, hvor man kan få tak i hvalper?

  mvh Finn

 3. Hej
  Jag har alltid levt med hundar labradorer och Golden och senast haft i min ägo tre underbara goldens från solstrimman och kakis men av åldersskäl lämnade min älskade Winston mig för två år sedan är nu pensionär och överväger att söka efter ännu en Golden bor vid havet och har nu all tid i världen att ta hand om och jobba med ännu en kamrat har gruvat mig eftersom det är svårt att skiljas från en livskamrat min senaste Golden kom från kakis kennel och blev 13 år har ni ngn uppdatering på villka kennlar som planerar valpar under våren 2019
  Mvh
  Christina Elmros
  Christina.elmros@ gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.